Tipy na vánoční dárky

(Ne)jen pro mlsouny

vlasyMonk Pre-BIO snídaňová kaše čokoláda / banán, 600 g

Snídaně je základ dne! A tak, proč se při ní nejen kvalitně nezasytit, a zároveň i rozmazlit své chuťové buňky kombinací čokolády a banánu, a přitom nerezignovat na zdraví? Se snídaňovou prebiotickou kaší od Monku je to možné! Ta nejen, že nadchne největší mlsouny a milovníky čokolády a sladkého, ale především kvalitně zasytí, zažene hlad a uspokojí i chutě na nezdravé sladké mlsání. U toho podpoří náš organismus a imunitu a dodá energii i pro ty nejnáročnější dny. Ocení ji tak nejen studenti, ale i pracující vytížení lidé, sportovci i osoby, které cestují dlouhé hodiny autem. S Monk Pre-BIO snídaňovou kaší si budou jisti, že jim nebude chybět energie a zároveň hned na startu dne pohladí své chuťové buňky. Ideální dárek pro všechny aktivní osoby, vyznavače zdravé moderní stravy i pro ty největší mlsouny!

Informace o produktu, včetně energetickýh hodnot:

Monk Pre-BIO snídaňová kaše čokoláda / banán. Cena: 319 Kč / 600 g

 

Potěší i ty největší fajnšmekry, gurmány a znalce čokolády

vlasyMonk Antistress Ritual, 450 g

Instantní čokoládový nápoj v prášku - MONK Antistress Ritual Chocolate

I ti nejnáruživější milovníci čokolády, kakaa a krémových sladkých čokoládových nápojů budou s Monk Antistress Ritualem doslova v sedmém nebi! Založen je na pravé BIO čokoládě a BIO kakau a jeho krémovou konzistenci a chuť ještě umocňuje obsah BIO sušeného kokosového mléka a šťávy z agáve, ale především obsah ajurvédských bylin jako je ashwagandha, maca nebo 7 druhů asijských hub. Ty nápoji dodávají to pravé relaxační aroma, doslova pohladí smysly a umožní si vychutnat zdravě opojnou čokoládovou slast. U toho navíc podporují imunitu, uvolňují stres, harmonizují mysl a zklidňují. Ideální tak bude nejen pro chvíle relaxu u vánočního stromku, ale i do hektických, třeba hned lednových, dnů. Navíc potěší i ty největší fajnšmekry, gurmány a znalce čokolády.

Informace o produktu, včetně energetickýh hodnot:

Monk Antistress Ritual, 450 g. Cena: 699 Kč / 450 g

 

Aktivním sportovcům přímo na míru

vlasy

Monk Ionták BIO isotonický nápoj, 450 g

Aktivním sportovcům přímo na míru byl vyvinut jedinečný BIO isotonický nápoj, ionťák od Monku. Ten potěší jedinečnou ovocnou chutí banánu a citrónu, ale hlavně vyladěným složením. Dodá totiž potřebnou energii, minerály a vitamíny, doplní organismu tekutiny a podpoří jej pro další výkon. To vše navíc kvalitě, čistě přírodně, bez chemie, umělých barviv a aromat. Přesně tak, jak tělo sportovce potřebuje. Ať už sháníte dárek pro nadšeného cyklistu, běžce, běžkaře nebo hráče basketbalu, s Monk Ionťákem rozhodně nesáhnete vedle a potěšíte dokonalým a funkčním dárkem na míru, který ještě podpoří sportovní výkon.

Informace o produktu, včetně energetickýh hodnot: 

Monk Ionták BIO isotonický nápoj. Cena: 499 Kč / 450 g

 

Pořádná dávka energie

vlasy

Monk Guaraca Strawberry, BIOenergetický gel, 30 g

Bez pořádné dávky energie by žádný pořádný, natož sportovní, výkon nebyl – to ví každý sportovec. Jako stvořený je tak pro ně speciální energetický gel, Monk Guaraca Strawberry energy gel. Ten nadchne poctivou sladkou chutí pravých jahod, ale i obsahem pravé BIO gaurany. Díky ní totiž organismus může získanou energii uvolňovat postupně a je tak skvěle vybaven i na dlouhodobý výkon. To vše navíc ryze přírodně, bez chemie, umělého aroma a dochucovadel. Energetický gel potěší vedle sportovců i studenty, osoby, které tráví dlouhé hodiny za volantem, ale třeba i za počítačem, kde se musí dlouhodobě plně soustředit.

Informace o produktu včetně doporučeného způsobu použití a energetických hodnot:

Monk Guaraca Strawberry, BIOenergetický gel. Cena: 49 Kč /30 g

 

Pro ženy

vlasyMonk Matcha Latte, BIO nápoj, 450 g

Dokonalé kokosové instantní mléko doladěné pravým zeleným čajem Matcha, to vše v BIO kvalitě! Jinak řečeno sen každé aktivní a moderní ženy! Speciální kokosové mléko plné vitamínů, minerálů a proteinů lze připravit do lahodného krémového nápoje kombinující tu nejlepší chuť kokosového mléka a Matcha čaje. Vše ještě doplňuje BIO agávový inulín a ryze přírodní probiotická vláknina. Nápoj tak nejen chutná, ale je jako stvořený pro všechny aktivní ženy, maminky, milovnice sportu a fitness. Představuje totiž dokonalý nápoj, který dodá potřebnou energii, pomůže při soustředění a takzvaně dobije baterky. Dokonalý dárek plný chuti, se kterým rozhodně žádnou ženu nezklamete.

Informace o produktu, včetně energetickýh hodnot:  

Monk Matcha Latte, BIO nápoj. Cena: 499 Kč /450 g

 

Kokosové mléko plné kakaa a proteinů

vlasyMonk Protein Cocoa Latté, BIO instantní nápoj, 450 g

Kokosové mléko plné kakaa a proteinů je jako stvořené nejen pro vánoční či povánoční relax, ale potěší kdykoli – ráno na snídani, jako odpolední sladký, a přitom zdravý nápoj i večer před usnutím. To vše ryze přírodně a BIO, bez jakékoli chemie, lepku, laktózy a éček. Jako stvořený je tak nejen pro mléčně kakaové rozmazlování smyslů, ale i pro dodání potřebné energie, během dne, po sportu i jakémkoli jiném fyzickém výkonu, kdy tělo dovede zajistit dokonalou regeneraci. Rozmazlujte ženy chutí, kterou nikdy nepohrnou, za pomoci proteinového kakaového mléka, které pomůže s detoxikací organismu a podpoří i kondici a štíhlou linii.

Informace o produktu, včetně energetickýh hodnot:  

Monk Protein Cocoa Latté, BIO instantní nápoj. Cena: 490 Kč /450 g

 

Podívejte se na veškeré naše Monk výhodné balíčky, jejich cena je vždy výhodnější než u jednotlivě zakoupených produktů. 

Vše vyrobeno v BIO kvalitě, na Slovensku, ve firmě KREŽ, s.r.o., SNP 89/175, 061 01 Spišská Stará Ves, Slovenská republika

 

Splňujeme několik norem

Jako výrobce si zakládáme na kvalitě našich výrobků. Neustále vylepšujeme naše procesy, abychom mohli našim zákazníkům dodat výrobky v nejvyšší dostupné kvalitě. Výrobky Monk nutrition vyrábíme tak, aby splňovaly přísné normy jako jsou FSSC 22000 - bezpečnost a kvalita potravin, BIO - výrobky ekologického zemědělství a Halal - norma pro čistotu do zemí jako jsou Spojené arabské emiráty nebo Katar. Každý výrobek, proto splňuje alespoň jednu normu.

Logo FSSC+BIO+Halal

 

 

image 130

Zpět do obchodu