BIO Spirulina

Bio spirulina - multivitamín na jeseň
 

Podzim je správný test pro každého člověka.

Opakuje se každý rok. Na podzim přichází, jsme unavení a častěji je náš imunitní systém vystaven útokům zvenčí. Teplé slunečné počasí je nahrazeno suchým a deštivým počasím. V posledních letech, dokonce i z opravdu horkého letního počasí, se během několika dnů probudíme do správné zimy a naopak. Vzhledem k tomu, že počasí je šílené, náš biorhytmus a imunitní systém se také zbláznili. Vitamíny a minerály, které jsme v létě doplnili, slouží jako obrana proti těmto fluktuacím. Ale co když ne?

Všichni jsme jen lidé. Máme podobné radosti a obavy. Mnohokrát jsme velmi zaneprázdněni a v neustálém pracovním stresu. Aktivně se snažíme zmírnit stres několika způsoby od relaxace doma v televizi po aktivní sport, když se opravdu vypneme a zbavíme se stresu. Na podzim je však ještě hektičtější. Z prázdninového rytmu se dostaneme k veselému pracovnímu, školnímu a rodičovskému povinnostem. A někdy diverzifikovat vaši stravu a nahradit méně zdraví příznivějších potravin je mimo naši moc. Sezónní ovoce a zelenina jsou již pomalé a hledají to, co potřebujeme v obchodech, stojí hodně úsilí a času. Co když existuje způsob, jak na podzim bez námahy pomoci? Chcete doplnit důležité vitamíny a minerály? Zkuste spirulin. Několik tipů, jak používat Spirulinu.

Liečba so spirulinou

Bio Spirulina jako prevence

Nejjednodušší řešení pro posílení imunitního systému na podzim se zdá být spotřeba multivitaminových bonbónů nebo tabletů. Ale co se liší bio spirulina? Jedná se o čisté řasy, pro které je prášek vtlačen do formy tablet bez přidaných konceptů. To vám dává čistý organický produkt s důležitými látkami, jako jsou vitamíny a minerály pro imunitu.

Bio Spirulina jako první pomoc pro nachlazení

Přesto vás to „zabalilo“ a něco na vás vyleze? Přidejte několik dalších tablet Spiruliny a podpořte svůj imunitní systém v boji proti nachlazením nebo chřipce. Všechno s mírou a jen několik dní. Přebytek také není dobrý. Pokud se cítíte dobře, pusťte se pouze na normální dávku.

Bio Spirulina jako doplňkový zdroj proteinu

U Spiruliny získáte také další výhodu ve formě proteinů. Bio Spirulina se skládá z více než 60% proteinů, takže v normální dávce dostanete několik gramů těchto makronutrientů. 

Bio spirulina jako posilovač energie

Doporučujeme, abyste měli ráno spirulin a spolu s vitamíny a minerály se dobijí s přirozenou energií a povzbuzujte své tělo, aby zvládlo i náročné pracovní dny.

Mnoho se nám nelíbí, ale Spirulina není lék na všechno. Například, pokud chcete zhubnout, musíte udělat něco víc, než jen mít pilulku.

Doporučujeme, abyste konzumovali organickou spirulinu spolu s jinými potravinami a po menších dávkách, např. 2 tablety 3krát denně. Při konzumaci v menších dávkách je vaše bio spirulinové tělo s větší pravděpodobností použije naplno.

Zpět do obchodu